Копія Насті Каменських: Наталя Могилевська здивувала сміливою зміною іміджу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Копія Насті Каменських: Наталя Могилевська здивувала сміливою зміною іміджу

Копія Насті Каменських: Наталя Могилевська здивувала сміливою зміною іміджу
Джерело:  online.ua

Відома та талановита співачка, народна артистка України Наталя Могилевська вже звикла дивувати та вражати фанатів яскравими образами та надзвичайно красивими нарядами. Проте цього разу красуня не зупинилися на луках та вирішила кардинально змінити імідж. Наталя похизувалася в соціальних мережах новою зачіскою, передає ONLINE.UA.

Нещодавно Могилевська розповідала про стоматологічну операцію, яку їй довелося пережити, а тепер на своїй сторінці в інстаграмі опублікувала фотографії, на яких продемонструвала зміну іміджу. 44-річна красуня позує в перуці з об'ємними афро-кучерями та великим червоним бантом. На обличчі зірки легенький макіяж, з акцентом на блискучих тінях. Цілком можливо, що такий образ Могилевська приміряла для знімань програми "Ліга сміху", в новому сезоні якої вона стала тренером.

Що цікаво, багато фанатів Наталі зізналися, що вона у цій перуці нагадує їм відому українську співачку Настю Каменських.

"Я спочатку подумала, що це Настя))); вам дуже личить; Ааа,які ви прикольні, кайф; шикарна жінка - про таку гріх не мріяти: копія Насті Каменських; Дякую вам за концерти - ваша музика дає сили та піднімає настрій усій моїй родині; яка красива; ого, оце зміни; не боїтеся, що Потап вкраде?)) він такий стиль дуже любить; яка ж красива жінка, коли вона закохана", - пишуть фанати співачки в коментарях до світлини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська артистка Оля Полякова знову потрапила під шквал критики українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?