Наполі - Барселона: огляд матчу із несподіваним результатом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Наполі - Барселона: огляд матчу із несподіваним результатом

Наполі - Барселона: огляд матчу із несподіваним результатом
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 25 лютого, пройшлов динамічний матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів поміж італійцями з "Наполі" та каталонцями з "Барселони". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пряму трансляцію поєдинку.

Подія стартувала о 22:00 за українським часом. Початок відзначився тихою грою - жодна зі сторін не створила небезпечних моментів супернику.

Ліонель Мессі на 14-й хвилині намагався самотужки прорватися до воріт противника, однако його швидко "знешкодили". Загалом барселонці домінували над м'ячем - "Наполі" натомість міцно тримав оборону.

Італійці несподівано відкрили рахунок під час 30-ї хвилини. Пісця цього ситуація залишилася незмінною - м'ячем здебільшого володіла "Барселона". Утім, каталонський клуб безрезультатно намагався протиснути захист суперника.

"Барселона" спромоглася вирівняти рахунок завдяки влучному удару Антуана Грізманна на 57-й хвилині.

Зірковий Мессі врізався у вратаря "Наполі" та заробив жовту картку. На поле навіть кликали лікарів. Пізніше він ледь не отримав другу, однак суддя, схоже, пожалів його. Натомість "гірчичник" дістав Грізманн.

Матч завершився нічиєю - 1:1.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно український футбольний клуб "Шахтар" виборов  перемогу у Лізі Європи. Суперником "гірняків" виступила "Бенфіка". Українці мінімально обіграли суперника з рахунком 2:1.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?