Ліга чемпіонів - Баварія дивовижно розгромила Челсі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів - Баварія дивовижно розгромила Челсі

Ліга чемпіонів - Баварія дивовижно розгромила Челсі
Джерело:  online.ua

У рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зустрілися англійська команда "Челсі" та німецька "Баварія". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію футбольного матчу, який почався о 22:00 у вівторок, 25 лютого.

Англійці ледь не відкрили рахунок на 10-й хвилині завдяки удару Комана, але, все ж таки, той послав м'яч трохи в бік. Німці слідом провели контратаку, яка ледь на завершилася успіхом.

"Челсі" протягом першого тайму довелося витримувати атаки баварців. Ворота суперника активно випробували Левандовські та Мюллер.

Німці настільки агресивно атакували, що Тьяго Алькантара встиг заробити жовтку картку на половині суперника.

Першим голом у матчі відзначилася "Баварія". Під час 51-ї хвилини Серж Гнабрі вміло спрямував м'яча до воріт противника. Вже через три хвилини баварець влаштував англійцям дубль.

Третій м'яч у ворота суперника "оформив" Левандовські на 76-й хвилині.

Наприкінці матчу англійці почали грати агресивніше. Алонсо отримав від арбітра червону картку за свій випад проти Левандовські.

Як повідомляв ONLINE.UA, паралельно із парою "Челсі" - "Баварія" матч провели каталонці "Барселони" проти італійців з "Наполі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?