Штаб ООС пояснив, що зараз відбувається на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС пояснив, що зараз відбувається на Донбасі

Штаб ООС пояснив, що зараз відбувається на Донбасі
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі продовжує загострюватися, однак українські воїни не здають свої позиції. В штабі ООС зазначають, що пртягом 25 лютого проросійські сили 5 разів порушили режим припинення вогню. На щастя, за добу втрат серед українських бійців немає. Окрім того, вказано, що бойовики вкотре обстріляли українські позиції із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 міліметрів та 82 міліметрів, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, інформує ONLINE.UA.

В штабі ООС уточнюють, що 4 обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: поруч з Талаківкою – з міномету калібру 82 міліметрів противник випустив 5 мін; недалеко від населеного пункту Піски – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки – зі станкового протитанкового гранатомету – 10 пострілів; поруч з Красногорівкою – з міномету калібру 120 міліметрів – 3 міни, а також вівся вогонь з великокаліберного кулемету.

Також вказано, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстріл по нашим позиціям, а саме: в районі Катеринівки – зі 120-міліметрового міномету ворог випутив 10 мін.

На щастя, 25 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців не було. З початком цієї доби російські окупаційні війська випустили 4 міни зі 120-міліметрового міномету по захисниках Мар'їнки.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 лютого ЗСУ потужно розгромили позицію ворога на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?