Готуйтеся до вторгнення: Україна терміново звернулася до Білорусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Готуйтеся до вторгнення: Україна терміново звернулася до Білорусі

Готуйтеся до вторгнення: Україна терміново звернулася до Білорусі
Джерело:  NV

Очільник Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вирішив зробити важливе попередження. Він повідомив про загрозу військового вторгнення РФ на територію Білорусі. За словами Данілова, нашому північному сусіду загрожує те ж саме, що відбулося на Донбасі і до цього потрібно почати серозно готуватися. Про це повідомляє ONLINE.UA з посилання на "НВ".

На думку глави РНБО, Володимир Путін вдасться до вторгнення у разі, якщо не вдасться вирішити усе "дипломатичним шляхом". Данілов нагадав усім, що останнім часом країни доволі активно обговорюють ідею так званої союзної держави.

"Росіяни зараз постійно підштовхують Білорусь до рішення "дипломатичним шляхом". Та я не виключаю, що там може бути вторгнення", - зробив тривожне попередження Олексій Данілов.

Варто звернути увагу на те, що нещодавно про можливу російсько-білоруську війну заявляв очільник МЗС України Вадим Пристайко. Дипломат нагадав міжнародній спільноті, що українці теж колись спокійно ставилися до такої загрози, поки Путін по-справжньому не напав на нашу державу.

Як відомо, у Держдумі РФ вже підготували проєкт Концепції зближення законодавств обох держав. Наразі повідомляється, що робота над програмою дій щодо інтеграції перебуває на завершальній стадії. Однак, на щастя, останнім часом переговори Олександра Лукашенка та Володимира Путіна завершуються без чітких домовленостей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко підготував для Путіна ще один неприємний сюрприз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?