Наше життя змінилося - Зеленський вразив словами про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Наше життя змінилося - Зеленський вразив словами про Україну

Наше життя змінилося - Зеленський вразив словами про Україну
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вважає аксіомою твердження про Крим як про український регіон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ лідера під час форуму Ace of Crimea.

За його словами, повернення пів острова — це один з елементів національної ідеї країни.

"Розпочати я хотів би з простих, очевидних речей – аксіом, що не потребують доведення: тиждень складається з семи днів, планета Земля кругла, а Кримі – це Україна", - оголосив Зеленський.

Він додав, що українці можуть сперечатися з багатьох питань, однак на цей привод мають спільну позицію.

"6 років тому Росія анексувала Крим. 6 років наше життя змінилося: ми зрозуміли, що живемо у світі, де меморандуми, на жаль, майже нічого не варті, а система міжнародного права та світової безпеки недосконала і вразлива", - додав президент.

Нагадаємо, російська армія захопила Крим у лютому-березні 2014 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, президентським указом Володимир Зеленський впровадить новий пам'ятний  день в Україні — День спротиву Криму російській агресії. Про це напередодні говорив також лідер Меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?