Зеленський зважився на несподіване зізнання
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський зважився на несподіване зізнання

Зеленський зважився на несподіване зізнання

Глава держави Володимир Зеленський неочікувано для всіх підтвердив інформацію про те, що він проводив зустріч з колишнім віцепрем'єром Сергієм Тігіпком. Про це президент розповів в кулуарах форуму Age of Crimea на тлі чуток про можливу відставку глави уряду Олексія Гончарука. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Я, дійсно, з багатьма людьми зараз веду співбесіди… І з паном Тігіпком я теж зустрічався. Це правда", - зізнався Зеленський.

Як відомо, нещодавно декілька українських медіа, посилаючись на свої анонімні джерела, повідомили, що глава держави наразі розглядає кандидатуру бізнесмена і колишнього політика Сергія Тігіпка на пост прем'єр-міністра. 26 лютого з'явилися перші дані про те, що минулого тижня бачили Тігіпка в Офісі президента. Журналісти заявляли, що обговорювалася посада віцепрем‘єра з питань економіки та промисловості.

Однак деякі медіа запевняють, що кандидатуру Тігіпка обговорюють і як альтернативу до чинного прем‘єра. Наразі відомо, що станом на сьогодні, у Зеленського поки не ухвалили рішення змінити Гончарука. Журналісти стверджують, що переговори Офісу Зеленського з Тігіпком тривають.

Варто нагадати, що 2002 - 2004 Тігіпко очолював Нацбанк. У 2010-2012 рр. обіймав посаду віцепрем'єр-міністра з питань соціальної політики в уряді Миколи Азарова.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політична сила глави держави "Слуга народу" зізналася, що незадоволена роботою українського уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?