Не може бути й мови: у Путіна здивували заявою щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Не може бути й мови: у Путіна здивували заявою щодо України

Не може бути й мови: у Путіна здивували заявою щодо України
Джерело:  online.ua

Російська влада не намагається примусити Україну до братерських відносин, стверджують у Кремлі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За словами речника президента РФ Дмитра Пєскова, у Москві лише зацікавлені виконанням програми Мінських домовленостей.

"Ні, про це не може бути й мови... Проводиться послідовна політика, спрямована на всеможливе сприяння реалізації виконання Мінських домовленостей", - зазначив прессекретар.

Нагадаємо, напередодні колишній помічник Володимира Путіна Владислав Сурков, якого називали куратором українського напрямку політики Кремля, дав інтерв'ю після своєї відставки.

Під час бесіди з медіа він пояснив, що Москва до того працювала в одному напрямку — примушувала силою Україну до братерства.

"Примушення силою до братських відносин — єдиний метод, який історично довів ефективність на українському напрямку. Не думаю, що буде винайдено якийсь інший", - зазначив Сурков.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній помічник Путіна також "вилив" цілу порцію їдкого бруду на адресу України після свого звільнення з напрямку, яким він займався багато років. Подейкують, що його відставка пов'язана з неефективністю обраного шляху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?