Як та шавка: Аваков поставив Суркова на місце після його безсоромних заяв
Категорія
Політика
Дата публікації

Як та шавка: Аваков поставив Суркова на місце після його безсоромних заяв

Як та шавка: Аваков поставив Суркова на місце після його безсоромних заяв
Джерело:  online.ua

Очільник МВС Арсен Аваков миттєво відреагував на цинічні заяви колишнього помічника Путіна та екскуратора Донбасу Владислава Суркова. Міністр наголосив, що Україна живе незалежно від уявлення про неї "відставного шовініста", яким і є Сурков. Своєю позицією Аваков поділився в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Як відомо, колишній куратор Донбасу виступив з зухвалими заявами про Україну в нещодавньому інтерв'ю російській пресі.

"України немає. Є українство. Тобто, специфічний розлад умів. Дивним чином доведене до крайніх ступенів захоплення етнографією. Таке криваве краєзнавство. Сумбур замість держави. Борщ, Бандера, бандура є. А нації немає. Брошура "Самостійна Україна" є, а України немає", - цинічно зазначив Сурков.

Арсен Аваков з реакцію на безсоромні висловлювання російського політика не забарився.

"Сурков – зі своїми перлами про Україну – виглядає, як закомплексований "стратег", що думає про себе більше, ніж вартує – як та шавка, яка намагається гавкати на слона, відчуваючи в цьому свою велич. Не галасуйте, сударь. Україна живе незалежно уявлення про неї відставного шовініста", - наголосив у своєму дописі глава МВС.

Варто звернути увагу, що це вже не перший особистий публічний конфлікт Суркова та Авакова. Український міністр раніше зізнався, що під час "нормандської зустрічі" у Владислава Суркова не витримали нерви. Аваков розповідав, що той кидав документи на стіл та підвищував голос, стверджуючи на кшталт "ми так не домовлялися".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, якою була реакція Суркова на слова Авакова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?