Звільняй місце: Зеленський висунув Разумкову жорсткий ультиматум
Категорія
Україна
Дата публікації

Звільняй місце: Зеленський висунув Разумкову жорсткий ультиматум

Звільняй місце: Зеленський висунув Разумкову жорсткий ультиматум

Офіс президента України сколихнув новий гучний конфлікт. Цього разу очільник українського парламенту Дмитро Разумков розсварився із главою держави Володимиром Зеленським. Під час сварки український лідер порадив спікеру Верховної Ради звільнятися, якщо його щось не влаштовує. Про це повідомляє "УП" з посиланням на свої анонімні джерела в ОПУ, інформує ONLINE.UA.

Згідно з останніми даними, у глави ВРУ відбулася розмова з Зеленським щодо того, що Разумков не хоче перебирати на себе негатив від скандалів нардепів. Зазначається, що він хоче менше асоціюватись з неприємними історіями, в які потрапляють "слуги", і прагне, аби більш активну позицію щодо "зашкварів" займала політична сила президента. Видання пише, що на ці зауваження Зеленський відповів чітко та однозначно: не подобається – звільняй місце.

Спікер Ради на такі слова відреагував доволі сміливо, адже заявив президенту: щось не подобається в роботі Ради – поставте на голосування пропозицію зняти мене з посади.

Варто звернути увагу на те, що у команду українського лідера Дмитра Разумкова привів очільник СБУ Іван Баканов. Майбутній голова ВРУ зразу ж став головним публічним голосом Зе!команди під час президентських виборів. Всі добре пам'ятають, що політик ходив замість Зеленського на ефіри телеканалів, давав інтерв'ю медіа. А після перемоги на президентських виборах замінив Баканова на посаді голови партії "Слуга народу". Після цього Разумков очолив і виборчий список партії та посів головне крісло в парламенті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Зеленський подумує звільнити Гончарука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?