Лікарі розповіли про стан українки, яку перевіряють на коронавірус
Категорія
Україна
Дата публікації

Лікарі розповіли про стан українки, яку перевіряють на коронавірус

Лікарі розповіли про стан українки, яку перевіряють на коронавірус
Джерело:  Укрінформ

В обласній лікарні Чернівців заявили, що жінка, яку госпіталізували із підозрою на новий коронавірус, потроху одужує. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Стан хворої, яку перевели до інфекційного відділення, покращується — навіть температура знизилася.

"Зі слів лікуючого лікаря, жінка з Італії, яку госпіталізували в інфекційне відділення обласної лікарні, наразі почувається добре, її стан задовільний. Уже вчора увечері в неї знизилась температура, має гарний апетит, жодних скарг на здоров'я не висловлює", - цитує агентство Наталію Гопко — директорку Чернівецького обласного лабораторного центру МОЗ.

Вона пояснила, що українка не мала важких симптомів від початку. Її госпіталізували через особисте звернення та інформацію про можливі контакти з інфікованими коронавірусом.

"Жінка проявила обережність, і це дуже похвально з її боку. Бо це дає можливість вчасно відстежувати контакти і проводити необхідні заходи для мінімізації поширення можливої інфекції. Вже завтра ми очікуємо результати її аналізів на предмет можливого коронавірусу чи його відсутності. І за результатами прийматимемо рішення про подальші дії", - пояснила Гопко.

Нагадаємо, станом на середу, 26 лютого, у світі зареєстровано понад 81 тисячу хворих. Одужали понад 30 тисяч, а померли — більш ніж 2,7 тисячі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в МОЗ наголосили, що випадок на Закарпатті не підпадає за ознаками на клінічний випадок коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?