Чоловік скоїв самопідпал під Офісом президента - опубліковані відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Чоловік скоїв самопідпал під Офісом президента - опубліковані відео

Чоловік скоїв самопідпал під Офісом президента - опубліковані відео
Джерело:  online.ua

26 лютого в ході пікету під Офісом Президента чоловік облив себе бензином і вчинив самопідпал. На щастя, вогонь вдалося швидко загасити, чоловік залишився живий, хоча і отримав опіки. За словами постраждалого, саме так він намагався звернути увагу на свою проблему. Чоловік зазначив, що скоїв самопідпал через корупцію і безвладдя в Україні. За його словами, у нього сільська рада і Держгеокадастр нібито вкрали землю у селі Новоіванівка, що на Сумщині, передає ONLINE.UA з посиланням на повідомлення очевидців у соціальних мережах.

Окрім того, чоловік наголосив, що чиновники не дали розпаювати землю, а також назвав своє ім'я – Олександр Бурлаков. У поліції Києва заявили, що з'ясовують обставини інциденту. Зараз туди направлено слідчо-оперативну групу. Детальна інформація буде після встановлення обставин події. Бійці Нацгвардії взяли потерпілого у кільце, йому надали першу допомогу.

Дивіться відео з місця самопідпалу чоловіка під Офісом Президента:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про новий конфлікт в ОПУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?