Він мав проблеми: у Зеленського відреагували на самопідпал перед ОПУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Він мав проблеми: у Зеленського відреагували на самопідпал перед ОПУ

Він мав проблеми: у Зеленського відреагували на самопідпал перед ОПУ
Джерело:  online.ua

У середу, 26 лютого, невідомий чоловік прийшов під Офіс президента в Києві та вчинив самопідпал - пресслужба державного лідера прокоментувала інцидент. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво ОПУ в соціальних мережах.

Речники Володимира Зеленського спростували зв'язок між самопідпалом та протестною акцією медиків на Банковій.

"За попередньою інформацією, чоловік, який вчинив самопідпал під стінами Офісу Президента України, не брав участі у мітингу медпрацівників, він з’явився за кілька хвилин до підпалу", - пояснили в ОПУ.

Пресслужба також зазначила, що людина отримала легкі опіки. Ларазі його евакуювала з Банкової "швидка".

"Поліція встановлює особу чоловіка. За попередніми даними, він мешкає на Сумщині та мав проблеми з місцевою владою", - додалв Офіс.

Нагадаємо, у згаданий день під Офісом президента мітингували медичні фахівці, які вимагали зупинити скорочення закладів в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, в інтернеті оприлюднено відеоролики, які демонструють самопідпал чоловіка під будівлею ОПУ. Полум'я вдалося швидко загасити - поряд знаходилося багато людей, вони оперативно відреагували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?