Андрій Данилко вперше зізнався, у кого був закоханий
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Андрій Данилко вперше зізнався, у кого був закоханий

Андрій Данилко вперше зізнався, у кого був закоханий
Джерело:  YouTube

Талановитий український співак Андрій Данилко, який уже багато років підкорює світовий шоубізнес в образі Вєрки Сердючки, зважився на відверте зізнання щодо свого особистого життя. Артист розповів, що колись мав стосунки і був закоханий у свою колежанку Інну Білоконь, яка грає маму Вєрки Сердючки. Зізнання прозвучало в ефірі шоу "Слава+", яке виходить ютуб-каналі "Люкс ФМ", передає ONLINE.UA.

В ході спілкування з ведучим співак вперше не оминув питань про своє особисте життя та нарешті розказав, що мав романтичні стосунки з Інною Білоконь. Варто зазначити, що артистам вже приписували роман, однак тоді вони відмовлялись коментувати чутки. Данилко зізнається, що побудувати стосунки їм не вдалось, однак Інна Білоконь залишається його близьким другом.

"Інка залишилася єдиним другом з того часу.Наша зустріч – це була повна антипатія. Я думав: "Боже, що це?" І такої ж думки була вона. Вона була красунею, а я – красень, як Селена Гомес і Джастін Бібер. У неї була спідниця-тетянка, турецький светр, міліровка… І я теж був красенем, спеціально одягав більші куртки, щоб більшим здаватись, бо без них я худим був, реально швабра", – згадує Данилко.

Як відомо, артист продовжує співпрацю з Інною Білоконь, а їхній тандем Вєрки Сердючки та мами знають не тілький в Україні. Данилко додав, що вони часто проводять час разом та їздять на відпочинок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Наталя Могилевська поділилася новими яскравими фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?