Ліга Європи: де дивитися матч-відповідь Шахтар - Бенфіка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: де дивитися матч-відповідь Шахтар - Бенфіка

Ліга Європи: де дивитися матч-відповідь Шахтар - Бенфіка
Джерело:  online.ua

ФК "Шахтар" у четвер, 27 лютого, зустрінеться на полі проти португальської "Бенфіки". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги Європи.

Для команд цей матч стане вже другим у боротьбі за вихід до 1/8 фіналу турніру. Він пройде на лісабонському стадіоні "Ештадіу да Луж" та почнеться о 22:00. Трансляцію на території України вестиме "Футбол 1".

Слід зазначити, що українські "гірняки" не витримали конкуренції у Лізі чемпіонів та вилетіли з турніру.

Нещодавно "Шахтар" та "Бенфіка" зустрічалися на харківському стадіоні. Український клуб переміг з мінімальною перевагою - 2:1. Наразі йому потрібно або перемогти, або отримати поразку з невеличкою різницею, наприклад - 3:2.

Загалом ввечері у середу, 27 лютого, відбудеться 14 поєдинків. Вони починатимуться з 19:00 за київським часом та триватимуть до ночі.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні, 25 лютого, у Лізі чемпіонів відбулися матчі у парах "Наполі" - "Барселона" та "Челсі - "Баварія". Двобій між каталонцями та італійцями завершився неочікуваною нічиєю 1:1. Команда зіркового Ліонеля Мессі не змогли прорвати оборону суперника та була вимушена відіграватися у другому таймі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?