Я прошу вас: у Кабміні гучно звернулися до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Я прошу вас: у Кабміні гучно звернулися до українців

Я прошу вас: у Кабміні гучно звернулися до українців
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук звернувся до громадян із закликом щодо поширення китайського коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ голови уряду під час брифінгу.

За його словами, необхідно боротися з панікою. Коронавірус — це проблема всього світу, якій протистоять багато країн та Всесвітня організація охорони здоров'я.

"Я прошу вас не вестися на маніпуляції, тому що великої шкоди завдає паніка, яка навколо цього безпідставно існує. Ситуація абсолютно контрольована і у світі, і на території України. Довіряйте авторитетним джерелам", - зазначив Гончарук.

Брифінг пройшов разом із новим головним санітарним лікарем України Віктором Ляшком. Прем'єр пояснив, що цей посадовець буде звітувати про ситуацію офіційною та перевіреною інформацією.

Станом на середу, 26 лютого, у світі кількість хворих зросла понад 80 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, троє українських громадян, які не змогли евакуюватися з Китаю через підвищену температуру звернулися до президента Володимира Зеленського. Вони закликали його допомогти повернутися на батьківщину, бо симптомів коронавірусу немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?