В РФ пропонують легалізувати зовнішню агресію в конституції
Категорія
Світ
Дата публікації

В РФ пропонують легалізувати зовнішню агресію в конституції

В РФ пропонують легалізувати зовнішню агресію в конституції
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін підтримав внесення у конституцію норми про захист російськомовних громадян за кордоном країни. Про це повідомляє ONLINE.UA З посиланням на "ТАСС".

Лідер держави-агресорки зустрівся з робочою групою, яка займається правками у конституцію, у середу, 26 лютого. За його словами, такі ініціативи вкрай важливі, бо багато "наших людей" мешкає за кордоном.

"Там неважливо вже, якої етнічної групи осіб, якої національності, за кордоном усі - росіяни. І носії російської культури і російської мови, безумовно, мають право так себе і називати. Тому наше завдання - і захищати їх, і підтримувати з ними зв'язки", - додав Путін.

Автори ідеї стверджують, що таким чином можна зберегти "духовну єдність руского миру".

Нагадаємо, саме під приводом захисту російськомовного населення (хоча б іншої країни) Кремль виправдав агресію проти України в Криму та на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий політолом припустив, що в плани Путіна входить повернення Донбасу під український контроль, але на своїх умовах. Так він зможе зберігти тиск на офіційний Київ та претендувати на скасування санкцій, які утримують руки Кремля зв'язаними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?