Україна терміново звернулася до Росії через Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна терміново звернулася до Росії через Донбас

Україна терміново звернулася до Росії через Донбас
Джерело:  online.ua

Під час зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську українські представники звернулися із закликом до окупаційної адміністрації РФ на непідконтрольному Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дарку Оліфер — прессекретарку Леоніда Кучми, який представляє на переговорах Київ.

За її словами, звернення торкається засобів контролю над епідеміологічною ситуацією в ОРДЛО. Це пов'язано зі спалахом китайського коронавірусу.

"Почато обговорення модальностей ухвалення рішень щодо відкриття нових пунктів пропуску через лінію зіткнення, а також додаткові санітарно-епідеміологічні заходи у зв'язку з загрозою поширення коронавірусу", - зазначила Оліфер.

Вона додала, що українська сторона вже прозвітувала про створення засобів контролю над епідеміями.
Паралельно гуманітарна підгрупа продовжила обговорення списків осіб на дзеркальне звільнення.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Кабінеті міністрів звернулися до українського населення із закликом не піддаватися паніці через спалах вбивчого коронавірусу. Також прем'єр-міністр Олексій Гончарук нагадав — необхідно також боротися із маніпуляціями, щоб не ставати їх жертвою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?