В Україні підтвердили шокуючі дані про коронавірус
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні підтвердили шокуючі дані про коронавірус

В Україні підтвердили шокуючі дані про коронавірус
Джерело:  Укрінформ

У Міністерстві закордонних справ підтвердили, що новий коронавірус виявили в українки, яка знаходиться в Італії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами директору Департаменту консульської служби Сергія Погорельцева, стан 26-річної громадянки за межами критичного.

"У Неаполі підтверджено два випадки зараження коронавірусом, один з них — у 26-річної українки, яка працює на півночі в Кремоні і їздила на південь провідати батьків у Чіленто/Салерно. Позитивний результат на коронавірус має бути остаточно підтверджений клінікою "Спаланцані" в Римі", - пояснив дипломат.

Погорельцев додав, наразі українку госпіталізували до інфекційного відділення лікарні "Котуньо" в Неаполі. Родичі, з якими вона контактувала, перемістили під карантин для запобігання поширенню вірусу.

Нагадаємо, це — третій випадок коронавірусу у громадян України. Інші два зафіксовані на борту круїзного лайнера Diamond Princess.

Як повідомляв ONLINE.UA, в РНБО оприлюднили попередження до українців щодо коронавірусу. Громадян проінформували, що найбільш ураженими категоріями населенням стали літні люди. Найменш уражена молодь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?