У найважчі часи: Путін здивував заявою про двійника
Категорія
Світ
Дата публікації

У найважчі часи: Путін здивував заявою про двійника

У найважчі часи: Путін здивував заявою про двійника
Джерело:  online.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін заперечив, що наразі має двійників. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спецінтерв'ю "ТАСС".

За словами лідера країни-агресорки, ідею двійників обговорювали під час 2000-х років в епоху масштабної боротьби з тероризмом.

"(Ідея) виникала, але я відмовився від двійників. Це було у найважчі часи боротьби з тероризмом", - зазначив Путін.

Він пояснив, що йшлося про дублерів на публічних заходах, де президенту могла загрожувати небезпека.

Журналіст російського агентства розповів, що двійники Путіна — один з найпопулярніших запитів в інтернеті, пов'язаних з політиком. Ця тема неодноразово виникала у вигляді жартів та конспірологічних теорій, які передбачувано не підтверджували в Кремлі.

Наприклад, безпосередньо Путіну прямо поставили питання про дублерів ще 2001 року. Це сталося під час прямого ефіру російського телебачення.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно президент Путін оголосив, що сучасна Росія — офіційна правонаступниця СРСР, яка виплатила багатомільярдні борги інших країн розваленого блоку. У цьому контексті він не втратив можливості згадати Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?