Якщо президент скаже: у Кабміні прокоментували звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Якщо президент скаже: у Кабміні прокоментували звільнення

Якщо президент скаже: у Кабміні прокоментували звільнення
Джерело:  LB.ua

Очільник Міністерства оборони України Андрій Загороднюк заявив, що готовий піти у відставку, якщо з відповідним закликом виступить президент Володимир Зеленський. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Лівий берег".

За його словами, у нього немає інформації про наміри державного лідера почати звільнення у Кабміні.

"Якщо президент України скаже, що не бачить більше мене на посаді міністра оборони, мені вистачить двох хвилин написати заяву. Ніяких проблем. Але на даний момент я не чув про невиконання якихось доручень, проєктів в Міністерстві оборони, які б зробили очевидною мою відставку", - пояснив Загороднюк.

Міністр додав, що подібні чутки ходять ще з 2019 року. Потенційне звільнення він не пов'язав з ефективністю роботи відомстві під його керівництвом.

"В минулому році ДОЗ було виконано на 99,3%. У рамках якоїсь невеликої похибки. Ми зупинили тільки один невеликий проєкт. Тому говорити про невиконання плану ДОЗ за 2019 рік неможливо", - зазначив посадовець.

Як повідомляв ONLINE.UA, українські медіа напередодні проінформували про жорсткі конфлікти між президентом Володимиром Зеленським  та спікером парламенту Дмитром Разумковим. Лідер навіть закликав голову Ради звільнитися, якщо його щось не влаштовує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?