Вбивчий коронавірус - на Близькому Сході вдалися до безпрецедентної заборони
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивчий коронавірус - на Близькому Сході вдалися до безпрецедентної заборони

Вбивчий коронавірус - на Близькому Сході вдалися до безпрецедентної заборони
Джерело:  online.ua

Влада Саудівської Аравії вирішила тимчасово закрити Мекку для мусульманських паломників через спалах вбивчого коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на The National.

Заборона на в'їзд розповсюджується також на відвідувачів мечеті Пророка в Медині.

"Саудівська Аравія у четвер запровадила тимчасову заборону на візити до релігійних місць в країні на тлі занепокоєння щодо поширення коронавірусу у регіоні та безпеки паломників", - інформують у країні.

Паралельно саудівський уряд схвалив заборону на в'їзд для іноземців із туристичними візами, які представляють країни, де зареєстровані випадки коронавірусу з Уханя.

Безпосередньо в Саудівській Аравії немає випадків вірусу. Його зафіксували у "сусідів", наприклад — в Ірані. Там 19 випадків призвели до смерті. Загальна кількість жертв у світі станом на 27 лютого наближається до трьох тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в МЗС підтвердили факт виявлення китайського коронавірусу в українки, яка знаходиться в Італії. Місцеві лікарі оцінюють її стан як задовільний, без погіршення. Наразі нашу землячку госпіталізували до інфекційного відділення клініки в Неаполі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?