Київське метро зробило важливе попередження - усі деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Київське метро зробило важливе попередження - усі деталі

Київське метро зробило важливе попередження - усі деталі

У лютому цього року адміністрація київського метрополітену прибрала банківські термінали з усіх станцій. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами речниці транспортного підприємства Наталки Макогон, це зроблено для підготовки до виводу з обігу зелених карток.

"Як ви знаєте, завершується перехід на систему е-квитка. Виводиться з обігу зелена картка і обладнання, яке її обслуговувало, також відключається", - пояснила вона.

Водночас адміністрація впроваджує на станції автомати для поповнення рахунку синіх карток та разового придбання електронних квитків. Метрополітен орієнтується на закордонний досвід з повної автоматизації проїзду.

Також для разового проїзду можна скористатися жовтим турнікетом для оплати банківською карткою чи мобільним додатком.

Нагадаємо, столична влада намагалася перевести метро на нові сині картки оплати ще восени, однак не впоралася із проєктом.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно КП "Київський метрополітен" звернулося до усіх пасажирів із закликом використати до 31 березня усі запаси жетонів та поїздок на зелених картках. З 1 квітня підземка повністю переходить на сині картки — е-квитки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?