Самопідпал під ОПУ: у Зеленського зробили нову заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Самопідпал під ОПУ: у Зеленського зробили нову заяву

Самопідпал під ОПУ: у Зеленського зробили нову заяву

Українця, який спробував спалити себе перед будівлею Офісу президента в Києві, перевели до реанімаційного відділення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами речниці президента Юлії Мендель, стан постраждалого стабільний — опіки не загрожують його життю. Лікарі з ним працюють, щоб добитися якнайшвидшого одужання.

Мендель проінформувала, що громадянин вчинив протест через конфлікти навколо земельного питання вдома, на Сумщині. Олександр Бурлаков намагався розпаїти землі ДСП "Луч" ВАТ "Білопільський машинобудівний завод".

ОПУ вже звернувся до Нацполіції та Держслужби з питань геодезії, картографії та кадастру, прохаючи про розгляд цього питання. Також відповідний заклик спрямовано до Сумської ОДА. Місцеву владу прохають відновити права українця у разі їх порушення.

Нагадаємо, інцидент стався вдень у середу, 26 лютого.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі оприлюднили кілька відеороликів, які демонструють самопідпал сумчанина. Він встав прямо навпроти входу до ОПУ, коли навколо мітингували представники медичної сфери. У президента спростували зв'язок самопідпалу з цією акцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?