На КПВВ посилили контроль на виїзді з ОРДЛО - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

На КПВВ посилили контроль на виїзді з ОРДЛО - що відомо

На КПВВ посилили контроль на виїзді з ОРДЛО - що відомо
Джерело:  online.ua

На КПВВ усіх громадян, яки виїжджають з окупованих районів Донбасу, перевіряють на підвищену температуру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил.

За офіційними даними, рішення про додатковий контроль пов'язане зі спалахом вбивчого коронавірусу Covid-19 у світі.

"Відтак, обов’язкова температурна перевірка буде проводитись у всіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі операції Об'єднаних сил. Прикордонники разом з медичними працівниками перевірятимуть температуру у людей, що слідують з тимчасово окупованої території України", - зазначили в ООС.

У разі виявлення підвищеної температури та інших ознак ГРВІ, громадян проводитимуть до установ охорони здоров'я.

Пресцентр нагадав — станом на четвер, 27 лютого, в Україні не зареєстровано жодного випадку Covid-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний санітарний лікар Віктор Ляшко оголосив, що в Україні для виявлення китайського коронавірусу користуватимуться тест-системами від ВООЗ, Окрім того, держава має подібні тести, які придбав Центр громадського здоров'я МОЗ. У випадку масового поширення також залучатимуть тести місцевої розробки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?