Сутички в Харкові: поліція затримала десятки людей
Категорія
Події
Дата публікації

Сутички в Харкові: поліція затримала десятки людей

Сутички в Харкові: поліція затримала десятки людей
Джерело:  online.ua

Представники поліції у Харкові в четвер, 27 лютого, затримали 53 осіб під час сутичок неподалік від ринку "Барабашово". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу правоохоронних органів.

Правоохоронці пояснили затримання процедурою встановлення особистості та слідчими діями. Наряди поліція спрямували до зазначеної локації через інформацію про сутички.

"Для забезпечення публічного порядку та безпеки громадян на місце події були направлені наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи, спецпризначенці, фахівці вибухотехнічного управління поліції. За вказаною адресою поліцейські виявили близько 100 осіб", - пояснили у пресслужбі.

Згідно зі звітом поліцейських, учасники зіткнень мали гумові кийки, газові балончики. Усю зброю конфіскували.

"За попередніми даними, від сльозогінного газу постраждали п’ятеро громадян та керівник територіального підрозділу поліції", - додали у правоохоронних органах.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно представники Нацполіції запобігли теракту в Харкові. Правоохоронці отримали інформацію щодо вибухового пристрою біля одного з торговельних центрів міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?