Помста буде жахливою: Путіну зробили останнє попередження
Категорія
Політика
Дата публікації

Помста буде жахливою: Путіну зробили останнє попередження

Помста буде жахливою: Путіну зробили останнє попередження
Джерело:  online.ua

На тлі загострення ситуації в Сирії влада Туреччини виступила з новим жорстким попередженням, яке було адресоване Росії та особисто очільнику Кремля Володимиру Путіну. Так, радник турецького лідера з питань зовнішньої політики Месут Хаккі наголосив, що Анкара обов’язково помститься РФ за авіаудари у сирійському Ідлібі, в результаті яких загинули турецькі солдати. За його словами, Путін не витримає такого удару і Росія буде розчленована зсередини. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на телеканал A Haber.

Радник Реджепа Таїпа Ердогана нагадав, що в РФ проживає 25 мільйонів мусульман, а також пригрозив, що Росія буде розчленована зсередини.

"Ми боролися з Росією 16 разів у минулому. Ми робитимемо це знову. А наша помста буде жахливою", – зробив попередження Путіну Хаккі.

Як відомо, увечері 27 лютого авіація РФ неочікувано для всіх атакувала турецький конвой у Сирії. В результаті, загинули щонайменше 33 військових, також чимало людей поранені. Після авіаудару турецький лідер Реджеп Ердоган невідкладно скликав засідання Ради нацбезпеки. Деякі місцеві медіа запевняють, що вже 28 лютого, цілком ймовірно, влада країни заявить про початок війни в Сирії.

Окрім того, наразі відомо, що у відповідь на дії авіації РФ війська Ердогана розгорнули атаку по усіх відомим їм об'єктах режиму Башара Асада, якого підтримує Володимир Путін у Сирії.

Що важливо, після нападу у Стамбулі біля генконсульства РФ зібралися активісти, які звинувачували росіян у вбивстві турецьких героїв.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, турецька влада екстрено скликає засідання НАТО через атаку російської авіації на турецький конвой у Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?