Іноземний лідер потрапив під карантин через коронавірус - усі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Іноземний лідер потрапив під карантин через коронавірус - усі деталі

Іноземний лідер потрапив під карантин через коронавірус - усі деталі
Джерело:  online.ua

Делегація Монголії на чолі з президентом Халтмаагійном Баттулгою потрапили у карантин після того, як повернулися з сусіднього Китаю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За відомостями ЗМІ, обмеження діятимуть два тижні. Утім, в Монголії не зафіксовано жодного випадку коронавірусу.

У склад делегації входили міністра закордонних справ та ще кілька урядовців. В КНР їх зустрічав місцевий лідер Сі Цзіньпін та прем'єр-міністр Лі Кецян.

"Делегація, зокрема й президент була негайно поміщена на двотижневий карантин після повернення до Монголії 27 лютого", - додали медіа.

Монгольська влада вже вдалася до певних обмежень, пов'язаних із поширенням китайського коронавірусу. Зокрема, усі школи в країні не працюють до початку березня, а імпорт вугілля до Китаю — тимчасово тимчасово зупинили.

Загальна кількість хворих перевищила 80 тисяч. Майже три тисячі випадків стали смертельними.

Як повідомляв ONLINE.UA, українські прикордонники виявили симптоми ГРВІ у жінки, яка прибула напередодні до аеропорту "Бориспіль" на Київщині. Громадянку, яка прилетіла з Італії, спрямували до медичного закладу із підвищеною температурою. Там її оглядатимуть лікарі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?