Росія все знала: у Туреччині вразили звинуваченням
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія все знала: у Туреччині вразили звинуваченням

Росія все знала: у Туреччині вразили звинуваченням
Джерело:  online.ua

Російську сторону інформували про місцеперебування військовослужбовців Туреччини на території північної Сирії напередодні загострення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.

За словами міністра оборони Хулусі Акара, зокрема Анкара надавала усі дані про свої підрозділи, які знаходилися в місці авіаудару 27 лютого.

"Ця атака сталася попри те, що місцеперебування наших сил було скоординоване з російськими представниками на землі", - підкреслив він.

Посадовець зазначив, що він удару з повітря постраждали навіть машини швидкої допомоги.

Турецька сторона почала збройну масштабну відповідь сирійським військам в Ідлібі. офіційні дані командування говорять, що під удар потрапили близько 200 об'єктів режиму Башара Асада.

"Турецькі сили знищили 5 гелікоптерів сирійського режиму, 23 танки, 10 БТРів, 23 гаубиці, 5 вантажівок із боєприпасами, SA-17 (ЗРК "Бук" у класифікації НАТО - ONLINE.UA), SA-22 (ЗРК "Панцирь"), а також 3 склади з амуніцією, два склади з обладнанням, штаб-квартиру й 309 солдатів режиму", - додав Акар.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що турецький лідер Реджеп Ердоган роздумує над блокуванням проток Босфор та Дарданелли для російських суден. Окрім того, Анкара може розірвати угоду про постачання російських систем С-400.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?