Скільки росіян хочуть, щоб Путін покинув президентське крісло - шокуючі дані
Категорія
Політика
Дата публікації

Скільки росіян хочуть, щоб Путін покинув президентське крісло - шокуючі дані

Скільки росіян хочуть, щоб Путін покинув президентське крісло - шокуючі дані
Джерело:  online.ua

Найрізноманітніші опитування, які проходять в Росії, в черговий раз підтверджують, що режим Путіна наближається до свого логічного завершення. Так, нещодавно громадяни РФ нарешті відповіли, чи хочуть, щоб після завершення свого чергового президентського терміну очільник Кремля Володимир Путін таки пішов у відставку. Варто звернути увагу на те, що у цьому питанні росіяни фактично розділилися на дві групи – 46% підтримують таку ідею, а 45% виступають проти. Довгоочікуване опитування нарешті провели провели аналітики "Левада-Центру", передає ONLINE.UA.

Чи хочуть росіяни, щоб Путін відійшов від керівництва країної після завершення повноважень у 2024 році:

  • однозначно так – 24%;

  • скоріше так – 22%;

  • загалом так – 46%;

  • скоріше ні – 25%;

  • однозначно ні – 20%;

  • загалом ні – 45%;

  • важко відповісти – 9%.

Варто зазначити, що опитування було проведено протягом 20-26 лютого методом особистого інтерв'ю. Вибірка репрезентативна для дорослого населення РФ, а загалом опитано 1 тисячу 614 осіб. Похибка з імовірністю 0,95 не перевищує 3,4%.

Як відомо, Володимир Путін обіймав різні державні посади у Росії, зокрема в оборонній сфері, ще за часів першого президента Бориса Єльцина. У травні 2000 року він і сам став президентом. Очільника Кремля обирали на головну посаду в державі 4 рази, а єдина перерва була протягом 2008 – 2012 років, коли президентом був Дмитро Медведєв.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Ердоган терміново подзвонив Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?