Вони брехали: чому Німеччина та РФ намагалися безсоромно обдурити США
Категорія
Світ
Дата публікації

Вони брехали: чому Німеччина та РФ намагалися безсоромно обдурити США

Вони брехали: чому Німеччина та РФ намагалися безсоромно обдурити США
Джерело:  online.ua

Очільник правління Нафтогазу Андрій Коболєв зважився на скандальне зізнання. Він заявив, що санкції Білого дому повністю зупинять будівництво російського газопроводу в обхід України "Північний потік-2". За словами Коболєва, німецькі та російські політики свідомо брехали про те, що санції ніяк не вплинуть на проєкт Путіна. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Die Zeit.

Глава Нафтогазу підкреслив, що санції США є надзвичайно корисними для енергетичної безпеки Європи та України.

"Ці санкції зупинять "Північний потік-2". Російська сторона не володіє необхідними технологіями, щоб завершити проєкт", - наголосив Коболєв.

Окрім того, він додав, що відповідними технологіями володіла компанія Allseas, зареєстрована у Швейцарії. Без її допомоги завершити будівництво потоку Газпрому не вдасться.

Також глава Нафтогазу нагадав міжнародній спільноті, що команда Володимира Путіна є лідером у використанні дезінформації.

"За кілька днів до запровадження санкцій німці та росіяни намагалися переконати американців, що санкції не матимуть ніякого ефекту на "Північний потік-2". Вони свідомо брехали", – додав Андрій Коболєв.

Варто звернути увагу на те, що нещодавно у Росії вже заявили, що немає нічого неможливого. Судно Газпрому, яке здатне добудувати "Північний потік-2", уже вирушило з порту міста Находка на Далекому Сході до Сінгапуру. Для того, аби відновити будівництво "Північного потоку-2" цьому кораблю потрібно пливти до данських вод Балтійського моря близько 2 місяців.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в Австрії закликали до скасування санкцій проти "Північного потоку-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?