Розкрита несподівана правда про користь води з лимоном
Категорія
Технології
Дата публікації

Розкрита несподівана правда про користь води з лимоном

Розкрита несподівана правда про користь води з лимоном
Джерело:  online.ua

Вода з лимоном натщесерце не чинить ніякого сприятливого вливу на організм людини. Більш того, цей напій у великій кількості може навіть нашкодити, а саме посприяти руйнуванню зубної емалі. Всю правду про воду з лимоном, яка вважається вкрай корисною, розкрив іспанська дієтолог Айтор Санчес, передає ONLINE.UA з посиланням на La Vanguardia.

На думку фахівця, усі приписувані воді з лимоном корисні властивості є помилковими. За його словами, цей напій є лише відмінною альтернативою солодкій газованій воді. Санчес запевняє, що вода з лимоном не має ніякого відношення до виведенню токсинів з організму, поліпшенню травлення, стану шкіри та імунної системи, профілактиці раку.

"Процеси детоксикації організму залежать від функціонування органів - печінки і нирок, а не від дієти. Тому, не варто сліпо покладатися на детокс-дієти. І, звичайно, проста вода з лимоном не може поліпшити функціонування імунної системи або запобігти раку", - запевняє дієтолог.

Тим самим Санчес повністю спростував всі корисні властивості води з лимоном натщесерце. За його словами, користь напою занадто перебільшена, а в більшості випадків твердження є неправдивими. За словами дієтолога, навіть якщо людина і відчуває себе краще після вживання води з лимоном, то це ніяк не пов'язано з вживанням напою. Швидше за все, на думку лікаря, поліпшення стану є наслідком зміни способу життя або відмови від шкідливих звичок, наприклад, від вживання випічки на сніданок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені назвали несподівану причину раннього старіння. Вони стверджують, що запуск незворотних вікових процесів безпосередньо пов'язаний із зайвою вагою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?