Штаб ООС повідомив моторошні новини з Донбасу - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС повідомив моторошні новини з Донбасу - що сталося

Штаб ООС повідомив моторошні новини з Донбасу - що сталося
Джерело:  online.ua

Україна продовжує втрачати своїх найкращих воїнів на Донбасі, оскільки ситуація на Сході України невпинно загострюється. На жаль, у неділю, 1 березня, у районі Операції об'єднаних сил загинув український боєць Сергій Руських. Варто зазначити, що воїн служив сержантом 46 окремої десантно-штурмової бригади. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на повідомлення бригади.

У бригаді вже висловили співчуття рідним та близьким загиблого героя. Сергію Миколайовичу Руських був 41 рік. Він народився 31 січня 1979 року у Маріуполі, а захищав рідний Донбас від окупантів у лавах Збройних сил України з 2018 року. В українського героя залишилися батьки, дружина і маленька дитина.

"Ми висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Героя. Вічна слава полеглому бійцю! Ми зробимо все можливе, аби його жертва не була марною!", – заявили у 46-ій ОДШБ.

На жаль, у неділю, 1 березня, голова Львівської ОДА Максим Козицький розповів, що на Сході України загинув 33-річний військовий з Львівщини Ігор Гавриляк. Водночас у щоденному зведенні штабу ООС за неділю зазначається, що у цей день загинув лише один український військовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?