На березі річки виявили загадкову істоту - її потрібно побачити
Категорія
Цікаве
Дата публікації

На березі річки виявили загадкову істоту - її потрібно побачити

На березі річки виявили загадкову істоту - її потрібно побачити
Джерело:  online.ua

Мешканці нашої величезної та прекрасної планети продовжують ділитися унікальними кадрами з найрізноманітніших куточків Землі. Так, у Великій Британії жителі Уельсу неочікувано виявили на березі річки мертву істоту, яка одночасно схожа і на крокодила, і на рибу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання Daily Star.

Варто зазначити, що унікальні світлини загадкової істоти британці спочатку оприлюднили в соціальних мережах. Люди відразу ж почали гадати, що це за істота. Чимало людей озвучили припущення, що це міссісіпський панцирник - велика риба, що мешкає в Північній і Центральній Америці. Що цікаво, знімки навіть вивчили в Королівському товаристві захисту тварин від жорстокого поводження. Його представник заявив, що зоозахисники даними світлинами конче стурбовані.

"Багато років утримання міссісіпських панцирників у неволі було заборонено. Це дуже складні в триманні тваринами, оскільки вони можуть виростати дуже великими, і їхні потреби в неволі залишаються такі ж, як і в дикій природі", - пояснив учений.

Окрім того, він поскаржився, що доволі часто господарі екзотичних тварин, коли не можуть забезпечити потреби своїх вихованців, просто їх викидають.

Варто звернути увагу на те, що міссісіпські панцирники виростають до 1,8 метра, їхня вага може досягати 45 кілограмів.

Фото -  dailystar.co.uk

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що інтернет шокувало нове відео,  яке активно обговорюють користувачі мережі. Так, у США на відео потрапив відважний маленький кіт, який безстрашно боровся одразу з трьома койотами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?