Ситуація на Донбасі стрімко загострюється - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація на Донбасі стрімко загострюється - перші подробиці

Ситуація на Донбасі стрімко загострюється - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Українці та міжнародна спільнота продовжують уважно слідкувати за ситуацією на Донбасі, яка невпинно загострюється через нові нахабні провокації проросійських сил. Так, зазначається, що 2 березня окупанти 13 разів порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів двоє українських бійців поранені, ще троє зазнали бойового ураження. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на штаб ООС.

Згідно з останніми даними, ворог безсоромно обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Російські найманці відкривали вогонь біля Мар’їнки та Опитного з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, біля Красногорівки – з ствольної артилерії, поблизу Авдіївки – з великокаліберних кулеметів. Також обстріли велись поряд із Новомихайлівкою, Лебединським, Оріховим, Новотошківським та Кримським", - сказано в повідомленні штабу.

Варто звернути увагу на те, що проросійські сили понесли втрати протягом останніх двох днів: четверо найманців були ліквідовані, двоє поранені. Також було знищено дві одиниці військового озброєння . 1 березня збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню.

Згідно з останніми даними, протягом лютого поточного року українським воїнам вдалося ліквідувати 82 проросійських бойовиків. Безповоротні втрати окупантів становили 38 осіб, ще 44 бойовиків отримали поранення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в лютому на Донбасі загинули  3 українських героїв, а також медик Клавдія Ситник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?