Дай Бог здоров'я: Путін шокував їдкою заявою про ворогів та опозицію
Категорія
Політика
Дата публікації

Дай Бог здоров'я: Путін шокував їдкою заявою про ворогів та опозицію

Дай Бог здоров'я: Путін шокував їдкою заявою про ворогів та опозицію
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін вперше відверто розповів, що думає про російську опозицію та своїх ворогів. Політик в інтерв'ю для проєкту "20 запитань Володимиру Путіну" відповів на питання про іноземних агентів і "активну частину суспільства", з якою офіційна Москва спілкується "за допомогою кийків". Російський президент почав переконувати, що зазвичай революціонери у владі не затримуються, однак згодом додав, що винятком були більшовики. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС"

"Активна частина суспільства – не лише так звана несистемна опозиція, яка порушує чинний закон. Навіщо Ви так звужуєте активну частину суспільства? Активна частина суспільства – це і волонтери, їх уже мільйони у нас, мільйони вже (...). Є, і завжди була, і завжди буде така частина суспільства в будь-якій країні, яка не згодна з чинною владою. І це дуже добре, що такі люди є", - цинічно зазначив Путін.

Окрім того, глава Кремля попросив звернути увагу на те, що коли відбуваються якісь революційні події, люди, які довели до революції, як правило, у владі теж не затримуються. За словами російського президента, дуже швидко їм стає неприємна і та влада, яка була створена в результаті їхньої активної та бурхливої діяльності.

"Виняток, мабуть, тільки більшовики, які затрималися після Жовтневого перевороту досить довгий час. І потім самі розвалилися і країну за собою потягли. Але що стосується так званої несистемної опозиції, – і їй дай Бог здоров'я, – я вважаю, що вони потрібні. Ви розумієте, я все ж не перший день працюю. Я вважаю, що вони дуже потрібні. Вони реально, я дивлюся, впливають на конкретне життя, особливо на рівні муніципалітетів, великих міст, так далі. Є правила, яких повинні дотримуватися всі. І ті, кому подобається влада, і ті, кому вона не подобається", - додав Володимир Путін.

Що стосується статусу іноагента, Путін зухвало зазначив, що "це ж не ми придумали": мовляв, з 1937-го року чи з '38 -го року в США діє цей закон – і досі застосовується.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Путін заявив, що РФ не планує ні з ким воювати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?