Жінка в 73 роки стала фітнес-моделлю — вражаючі світлини
Категорія
Спорт
Дата публікації

Жінка в 73 роки стала фітнес-моделлю — вражаючі світлини

Жінка в 73 роки стала фітнес-моделлю — вражаючі світлини
Джерело:  online.ua

Коли вам виповнюється 70 років - життя тільки починається. Цю тезу підтвердила чарівна та наполеглива пенсіонерка з Канади Джоан Макдональд. Вона продемонструвала усій планеті, що насоджуватися своїм життям та ставати досконалішим у всіх можливих сенсах цього слова ніколи не пізно. Джоан, коли їй виповнилося 70 років, вирішила схуднити та зробити свою фігуру ідеальною. Пенсіонерці знадобилося 3 роки, щоб з 90-кілограмової бабусі перетворилася на привабливу фітнес-модель, яка змогла підкорити соціальні мережі. Своєю історією і вражаючими світлинами жінка поділилася в Instagram, передає ONLINE.UA.

3 роки тому лікарі повідомили Макдональд, що якщо вона не змінить свій спосіб життя, то їй доведеться застосовувати набагато більшу кількість медичних препаратів. Пенсіонерка ніколи серйозно не займалася спортом, однак цього разу вирішила не зволікати. Донька допомогла їй скласти збалансоване харчування. Джоан почала регулярно відвідувати спортзал і за три роки не тільки позбулася 30 кілограмів, але й досягла ідеальної фігури.

"Три роки тому я почала цю довгу і повільну подорож. Щодня я рухаюся у напрямку до своєї мети. Щомісяця долаю новий рубіж. Щороку я змінююся так сильно, що, здається, далі нікуди, але я продовжую. У такі моменти я, як ніколи, усвідомлюю, що людські здібності безмежні. У будь-який момент кожен може прийняти рішення, яке змінить його життя. Незалежно від того, наскільки важким здається життя, потрібно залишатися вірним своїм цілям і рухатися вперед", - прокоментувала свої фантастичні результати Джоан.

Варто звернути увагу на те, що наразі у Макдональд в Instagram вже понад 413 тисяч підписників.

"Навчіться любити себе, піклуватися про себе, почніть мріяти і любіть життя всім серцем!" - порадила свої фанатам 73-річна фітнес-модель.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  фітнес-модель Шонтель Дункан не змогла народити свого сина самостійно через сталевий прес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?