Ліга націй: Україна офіційно отримала суперників
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга націй: Україна офіційно отримала суперників

Ліга націй: Україна офіційно отримала суперників
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 3 березня, УЄФА провела жеребкування груп Ліги націй. Українська футбольна збірна опинилася в дивізіоні А4. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні турнірні дані.

Суперниками в елітній групі для наших земляків стане Німеччина, Іспанія, Швейцарія. Проведення групового етапу Ліги націй заплановано на період з 3 вересня до 17 листопада 2020 року.

Загалом національна команда під тренерством Андрія Шевченка зіграє шість матчів у цьому турнірі. Розклад ігор виглядає наступним чином.

1 тур, Україна — Швейцарія (3 вересня, 21:45)
2 тур, Іспанія — Україна (6 вересня, 21:45);
3 тур, Україна — Німеччина (10 жовтня, 21:45)
4 тур, Україна — Іспанія (13 жовтня, 21:45)
5 тур, Германия — Україна (13 листопада, 21:45)
6 тур, Швейцарія — Україна (16 листопада, 21:45)

Нагадаємо, Лігу націй створили за ідеєю УЄФА для національних збірних, які під час сезону проводили товариські матчі. Ці ігри вирішили об'єднати в новий турнір.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно представники УЄФА схвалили рішення щодо стадіонів для проведення матчі Суперкубку в наступні роки. Наразі відомо, що 2021 року ігри прийматиме Олімпійський стадіон у фінських Гельсінкі. Через рік після того двобій вирішено несподівано провести в російській Казані, на однойменній арені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?