Поховати остаточно - Україна та США готують неприємний сюрприз для Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Поховати остаточно - Україна та США готують неприємний сюрприз для Путіна

Поховати остаточно - Україна та США готують неприємний сюрприз для Путіна
Джерело:  Укрінформ

Очільник правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв у Вашингтоні в ході виступу в Атлантичній раді поділився чудовими новинами. За його словами, наразі українська сторона веде активні переговори зі США та іншими партнерами, які спрямовані на те, аби остаточно завадити Володимиру Путіну відновити прокладання скандального газопроводу "Північний потік-2". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Гра ще не закінчена. Росіяни намагатимуться створити власні технічні спроможності, аби завершити прокладання трубопроводу", - зробив попередження очільник Нафтогазу.

Він також звернув увагу на те, що хоча росіяни й "не є найкращими в будівництві ефективних та сучасних суден", технічні можливості для прокладання труб все ж таки існують.

"Ми зараз обговорюємо, в тому числі тут (у США – ред.), як бути певними, що цей проєкт похований остаточно", - наголосив Коболєв.

На його думку, жорстка санкційна політика Білого дому щодо Nord Stream 2 стала "одним із найважливіших кроків" на підтримку енергетичної безпеки нашої держави.

"Ми сподіваємося, що уряд США продовжить зусилля на цьому напрямі", - додав Андрій Коболєв.

Що важливо розуміти, нещодавно чиновник запевняв, що через санкції Штатів, РФ позбавлена технологій, щоб завершити Північний потік-2.

"Ці санкції зупинять Північний потік-2. Російська сторона не володіє необхідними технологіями, щоб завершити проект...За кілька днів до запровадження санкцій німці та росіяни намагалися переконати американців, що санкції не матимуть ніякого ефекту на Північний потік-2. Вони свідомо брехали", - зізнався Коболєв.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в Австрії закликали до скасування санкцій проти "Північного потоку-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?