На кросівках Puma помітили портрет Адольфа Гітлера - подробиці гучного скандалу
Категорія
Цікаве
Дата публікації

На кросівках Puma помітили портрет Адольфа Гітлера - подробиці гучного скандалу

На кросівках Puma помітили портрет Адольфа Гітлера - подробиці гучного скандалу
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий німецький спортивний бренд Puma опинився в епіцентрі гучного скандалу, який сколихнув після того, як компанію звинуватили в нацизмі. Сталося це через те, що на нових кросівках фірми розгледіли портрет диктатора Адольфа Гітлера. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Esquire.

Мова йде про модель Storm Adrenaline з осінньо-зимової колекції 2019 року. Варто звернути увагу на те, що носки і язичок кросівок оформлені чорними лініями, але якщо дивитися на них зверху, то нібито можна побачити портрет Гітлера, у якого були косий чуб і короткі вуса.

Що важливо розуміти, ситуацію ще більше ускладнює те, що засновник компанії Puma Рудольф Дасслер і його брат Адольф підтримували нацистський режим і були членами НСДАП. Як відомо, націонал-соціалісти витрачали багато грошей на спорт, і їхні прихильники мали потребу у великій кількості спортивного взуття. Саме таким чином Дасслери стали однією з найбагатших сімей Німеччини.

Що також цікаво, деякі користувачі мережі не приховують, що розгледіли на кросівках Storm Adrenaline не тільки Гітлера, але й відомого письменника Миколу Гоголя. Багато людей стверджують, що шевелюра у російського класика більш схожа на те, що зображено на кросівках.

На жаль, сама компанія ці порівняння ніяк не прокоментувала і наразі не відреагувала на гучний скандал, який активно обговорюють у всьому світі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що розкрито шокуючі подробиці особистого життя Гітлера і його дружини

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?