Зеленський несподівано приїхав в Нові Санжари - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський несподівано приїхав в Нові Санжари - що сталося

Зеленський несподівано приїхав в Нові Санжари - що сталося
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський у четвер, 5 березня, невідкладно прибув у Нові Санжари, що в Полтавської області. Неважко здогадатися, що його візит пов'язаний із закінченням терміну обсервації евакуйованих з Китаю через новий коронавірус. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеві ЗМІ.

Варто зазначити, що перед поїздкою в Нові Санжари український лідер ознайомився з ходом будівництва першої бетонної автодороги в Україні Н-31 Дніпро - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка. Тим часом, відбулі обсервацію почали залишати санаторій. Біля входу їх зустрічали родичі.

"Хочу подякувати вам, що ви витримали ці два тижні. Молодці. Всім бажаємо здоров’я. Хочу подякувати усій групі, скажімо так, "швидкого реагування". Хочу подякувати Нацгвардії, МВС, міністру і голові Полтавської ОДА. Його перевірила ця подія. Нарешті можемо розуміти, що у цій області точно у нас міцний хлопець. Також МОЗу хочу подякувати, нашій прекрасній пані Скалецькій", - заявив Зеленський та обійняв Скалецьку, пожартувавши, що "не боїться".

Окрім того, глава держави вкотре подякував ДСНС, Червоному хресту, лікарям, місцевій владі та прикордонникам. Також Зеленський не забув привітати одного з евакуйованих – хлопця Євгена, – який 5 березня святкує День народження.

Український лідер жартома зазначив, що не має подарунка, однак може подарувати, наприклад, мікрофон "СТБ". Зеленський додав, що годинники не носить, а то подарував би годинник. Він почав питати у присутніх чиновників, чи немає ні в кого годинника. Усі показали руки, що не мають. Але врешті для Євгена знайшли президентський годинник, якого Зеленський вручив хлопцеві.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, МОЗ невідкладно звернулося до громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?