Авіація РФ безжалісно вдарила по укриттю біженців у Сирії - шокуюче відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіація РФ безжалісно вдарила по укриттю біженців у Сирії - шокуюче відео

Авіація РФ безжалісно вдарила по укриттю біженців у Сирії - шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Путінські війська продовжують створювати організований хаос, ігноруючи осуд найвпливовіших міжнародних гравців та попередження від турецького лідера Реджепа Таїпа Ердогана. Так, нещодавно Туреччина показала шокуючі кадри наслідків авіаудару ВПС РФ по укриттю біженців у Сирії. Російські сили вкотре не пожаліли простих людей, які намагалися сховатися у будівлі птахофабрики в районі населеного пункту Марратмисрін, що у провінції Ідліб. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.

Згідно з останніми даними місцевих ЗМІ, в результаті потужного обстрілу, на жаль, загинули 16 беззахисних людей. Варто зазначити, що серед загиблих - немовля.

За словами турецької влада, авіаудар здійснила саме путінська авіація, а не люди диктатора Башара Асада.

"По укриттю вдарили в ніч на 5 березня, приблизно о 3 ночі. З-під завалів рятувальники витягли 16 тіл, серед них – тіло немовляти", - сказано в повідомленні місцевих медіа.

Шокуючі наслідки авіаудару РФ в Сирії зафіксували на відео, яке уже розмістили в мережі журналісти.

Як відомо, 27 лютого путінська авіація атакувала турецький конвой  у Сирії. На жаль, загинули щонайменше 33 військових, дуже багато людей були поранені. Також відомо, що після авіаудару турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган скликав термінову нараду Ради нацбезпеки. Згідно з даними деяких медіа, цілком ймовірно, що буде оголошенно про початок війни.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  експерт Олег Жданов заявив,  що для України через протистояння в Сирії між Туреччиною і Росією існує загроза.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?