Усик та Ломаченко потрапили в рейтинг The Ring - список
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик та Ломаченко потрапили в рейтинг The Ring - список

Усик та Ломаченко потрапили в рейтинг The Ring - список
Джерело:  online.ua

Журнал світового рівня The Ring, який висвітлює боксерську тематику, представив власний рейтинг спортсменів планети. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання.

Експерти визначала найкращих бійців незалежно від їхньої вагової категорії. У першу десятку вийшли українці Василь Ломаченко та Олександр Усик.

Чемпіон у титулах WBC, WBO та WBA Ломаченко обійняв другу сходинку. Минулого листопада він був першим, однако поступився Саулю Альваресу. З того часу боксер не повернув собі досягнення.

Згаданий лідер рейтингу — мексиканський спортсмен, він має чемпіонські титули WBC та WBA у середній вазі.

Український важковик Усик залишився на п'ятому місті, яке обіймав раніше.

Цікаво, що в наступних боях Ломаченко та Усик зустрінуться з Теофімо Лопесом і Дереком Чісорою, однак їх немає у топ-10 The Ring.

Загалом рейтинг відзначився лише однією зміною. Теренс Кроуфорд та Іноуе Наоя обмінялися місцями.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відбувся довгоочікуваний бій за чемпіонський титул WBC- між Тайсоном Ф'юрі та Деонтеєм Вайлдером. Переміг Ф’юрі — він відправив Вайлдера в технічний нокаут в сьомому раунді та став першим боксером, якому вдалося здобути перемогу над американцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?