Ми повинні: новий глава Кабміну висунув безкомпромісну вимогу Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми повинні: новий глава Кабміну висунув безкомпромісну вимогу Раді

Ми повинні: новий глава Кабміну висунув безкомпромісну вимогу Раді
Джерело:  online.ua

Новий очільник Кабінету міністрів України Денис Шмигаль виступив з гучною заявою. Він підкреслив, що наразі про відновлення промислового постачання води в анексований Крим не йдеться, однак влада повинна обов'язково допомогти своїм громадянам на окупованому РФ півострові. Такою думкою політик поділився в ході засідання українського парламенту під час години запитань до уряду, передає ONLINE.UA.

"Ми не будемо постачати воду для промислових і військових об’єктів. Знак оклику і на цьому ми ставимо крапку. Ми будемо постачати українцям воду для господарських потреб, для пиття: хоч цистернами, хоч каністрами, хоч бутлями ми маємо це забезпечити. Це наш обов’язок перед нашими українцями. Ми не говоримо про відновлення промислового постачання води ми говорим про наш обов’язок перед українцям и в Криму", - висунув вимогу нардепам новий глава уряду.

Окрім того, Денис Шмигаль закликав "не політизувати такі речі, не піднімати і не маніпулювати".

Варто звернути увагу на те, що 5 березня очільник КМУ почав стверджувати, що воду в анексований Крим треба подавати, бо там живуть українці, а Крим — це Україна. Свою позицію він озвучив в ефірі одного з українських телеканалів, а потім раптово відмовився від своїх слів у соціальних мережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що так званий "віце-спікер кримського парламенту"Володимир Бобков зухвало відповів на слова глави Кабміну Дениса Шмигаля про відновлення водопостачання води в Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?