Всі підуть у відставку: у Зеленського жорстко відповіли на пропозицію Шмигаля
Категорія
Політика
Дата публікації

Всі підуть у відставку: у Зеленського жорстко відповіли на пропозицію Шмигаля

Всі підуть у відставку: у Зеленського жорстко відповіли на пропозицію Шмигаля
Джерело:  online.ua

Заступниця постійного представника президента України в АР Крим Таміла Ташева вирішила відповісти на гучні заяви нового очільника Кабміну Дениса Шмигаля. За її словами, у представництві глави держави в АР Крим запевняють, що відновлення водопостачання до окупованого Криму з боку України можливе лише за умови повної деокупації півострова. Про це вона написала у соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Позиція представництва президента України в АР Крим не змінилась - ми вважаємо, що держава-окупант (Росія) несе повну відповідальність за громадян України, що живуть на півострові. І жодної води до Криму до повної деокупації півострова від ворога", - наголосила політикиня.

Окрім того, Таміла Ташева неочікувано для всіх пообіцяла, що у разі ухвалення рішення щодо подачі води до Криму  вона подасть у відставку, а також додала, що це зробить уся їхня команда.

"Подам, як, упевнена, це зробить вся наша команда. Ніколи не трималась ні за які посади чи "роботи". Але рішення такого по воді нема. Упевнена, що новопризначений прем‘єр-міністр поки не у контексті Криму. Ми (представництво президента України в АРК - ред.) будемо зі свого боку брифити весь уряд щодо кримських питань, зокрема води", - підкреслила вона.

Що цікаво, окупанти в Криму радять мешканцям півострова навіть не сподіватися на відновлення водопостачання з підконтрольної української території, однак зізнаються, що дуже раді чути подібні заяви з боку оновленого КМУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Денис Шмигаль висунув безкомпромісну вимогу Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?