Підлий удар в спину - Меджліс розізлився після заяви глави Кабміну
Категорія
Україна
Дата публікації

Підлий удар в спину - Меджліс розізлився після заяви глави Кабміну

Підлий удар в спину - Меджліс розізлився після заяви глави Кабміну
Джерело:  online.ua

Громадяни України на представники влади у соціальних мережах активно обговорюють пропозицію нового глави Кабміну відновити водопостачання води в Крим - варто зазначити, що переважна більшість українців негативно відреагували на дану ідею. До них також приєднався очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, який жорстко розкритикував заяву прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. За словами Чубарова, будь-які поступки Кремлю з боку української сторони лише посилюють репресивну політику Володимира Путіна. Про це глава Меджлісу написав у соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Він звернув увагу на те, що заява Шмигаля прозвучала на тлі посилювання в Криму репресій і переслідування кримських татар і етнічних українців.

"Це стало підлим ударом в спину тих, хто не змирився з окупацією Криму і залишаються вірними Українській державі", - наголосив Чубаров, а також підкреслив, що пост Шмигаля у Фейсбуці з виправданнями нічого не змінив.

Окрім того, очільник Меджлісу додав, що "низка капітулянтських заяв останнього часу по Криму з боку окремих українських політиків" дезорієнтує міжнародну спільноту.

"Абсолютно неприпустимими є спроби прикриття подібних "ініціатив" нібито турботою про громадян України, які проживають в окупованому Росією Криму", - пише Чубаров.

На його думку, найменші поступки Москві з боку Києва тільки посилюють репресивну політику Путіна щодо українців та кримськотатарського народу.

"Відновлення водопостачання потрібне Москві для розширення російської військової присутності та облаштування нових поселень для колонізації у Криму", - пояснює Рефат Чубаров, а також закликає нового главу уряду та членів Кабміну до постійних консультацій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що новий глава Кабміну Денис Шмигаль висунув безкомпромісну вимогу Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?