Прийшов час: у Кабміні зробили важливе оголошення для українців
Категорія
Економіка
Дата публікації

Прийшов час: у Кабміні зробили важливе оголошення для українців

Прийшов час: у Кабміні зробили важливе оголошення для українців
Джерело:  online.ua

У Міністерстві соціальної політики України анонсували проведення індексації пенсій та підвищення цих виплат незабаром. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву нової очільниці установи — Марини Лазебної.

У п'ятницю, 6 березня, вона провела першу зустріч із колективом.

"Прийшов час віддати належне пенсіонерам, силами яких розбудовувалася економіка нашої країни", - зазначила міністерка.

За словами Лазебної, індексація та пенсійне забезпечення — це головні завдання, які необхідно вирішувати міністерству. Вона виступила із дорученням щодо пошуку шляхів для цього. Відзначалася необхідність контактів з регіонами.

"Нам вкрай необхідний зворотній зв’язок, тоді ми будемо знати реальні потреби людини та зможемо робити якісну соціальну політику! Результати нашої роботи мають бути відчутні у кожній оселі", - додала міністерка.

Слід нагадати, що індексацію та підвищення пенсійних виплат обіцяли ще представники колишнього складу Кабміну.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Мінсоцполітики нарешті презентували стратегію зростання пенсій, яка передбачає поетапне збільшення виплат для українських пенсіонерів. Варто звернути увагу на те, що до 2023 року розмір середньої пенсії зросте на 1 тисячу 200 гривень. Вказано, що підвищення пенсій здійснюватимуть у кілька етапів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?