Кабмін потішив пенсіонерів прекрасною звісткою
Категорія
Економіка
Дата публікації

Кабмін потішив пенсіонерів прекрасною звісткою

Кабмін потішив пенсіонерів прекрасною звісткою
Джерело:  online.ua

Перезавантаження Кабміну стало несподіванкою для багатьох громадян України, які тепер не розуміють, до чого готуватися та чого конкретно очікувати від нових міністрів уряду Дениса Шмигаля. Однак чимало очільників міністерств уже озвучили, чим будуть займатися на своєму посту. Так, нова міністерка соціальної політики Марина Лазебна наголосила, що головним завданням для її відомства є проведення індексації та підвищення пенсій. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт відомства.

"Першочергове завдання, яке зараз стоїть перед міністерством, – проведення індексації пенсій та забезпечення підвищення рівня пенсійного забезпечення в країні", - наголосила нова глава Мінсоцполітики.

Окрім того, що важливо розуміти, Марина Лазебна уже доручила невідкладно підготувати пропозиції щодо шляхів підвищення соціального захисту людей під час першої зустрічі з колективом міністерства.

Варто також зазначити, що новий очільник Кабміну Денис Шмигаль нещодавно повідомив, що його уряд екстрено буде переглядати державний бюджет в частині збільшення видатків для виплати пенсій. У Мінсоцполітики наголосили, що в Україні тричі за рік підвищать максимальну пенсію.

Що цікаво, раніше сам глава держави Володимир Зеленський розкритикував пенсійну реформу в Україні. Він вирішив нагадати чиновникам, що пенсіонери отримують близько 2 тисяч гривень на місяць, а уряд досі немає жодного реального плану щодо підняття їм соціальних виплат.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Мінсоцполітики нарешті презентували стратегію зростання пенсій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?