Буде погано - Путін безсоромно почав залякувати росіян
Категорія
Політика
Дата публікації

Буде погано - Путін безсоромно почав залякувати росіян

Буде погано - Путін безсоромно почав залякувати росіян
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін, на тлі падіння рейтингів довіри до нього з боку народу, вдається до нових методів залякування росіян. Цього разу скандальний політик натякнув, що відмова від сильної президентської влади або двовладдя згубні для його країни. З такою заявою він виступив на зустрічі з представниками громадськості Іванівській області РФ, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"У нас без сильної президентської влади в країні буде погано... У нас немає стійких політичних партій, які, скажімо, в Європі століттями росли, але навіть там збої дуже великі в парламентській системі. Бельгія рік живе без уряду в силу різних причин – політичних, етнічних. А у нас-то країна яка складна! Для нас це просто неможливо, згубно!", - заявив очільник Кремля.

Саме так Володимир Путін відреагував на можливість "перейти до парламентської республіки" в Росії.

Глава Кремля вкторе відкинув і можливість наділити особливими повноваженнями Держраду РФ та очолити її особисто. За його словами, це буде означати "ситуацію двовладдя в країні, для Росії абсолютно згубну ситуацію".

Зазначимо, нещодавно стало відомо, що Путін може підписати пакет поправок в конституцію 18 березня — у шосту річницю кримської окупації. За даними джерел в робочій групі, яка займається поправками, документи передадуть лідеру у цю дату навмисне.

"Ця дата — день возз’єднання Криму з Росією — має символічне значення", — цинічно зазначили у Кремлі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лавров озвучив Україні безсоромні претензії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?