Світоліна тріумфально виграла престижний турнір - видовищне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна тріумфально виграла престижний турнір - видовищне відео

Світоліна тріумфально виграла престижний турнір - видовищне відео
Джерело:  online.ua

У Монтереї відбувся фінал престижного турніру WTA, який виграла перша ракетка України - Еліна Світоліна. Тенісистка в фінальному матчі грала з чешкою Марі Боузковою і тріумфально вирвала у неї перемогу з рахунком 7:5, 4:6, 6:4. Видовищне відео перемоги Світоліної опублікувала пресслужба WTA, передає ONLINE.UA.

Фінальний матч Світоліна - Бузкова тривав майже три години. Перший сет Еліні Світоліній вдалося виграти в напруженій боротьбі, але в другій партії перша ракетка України програла. Третій сет був вирішальним і Еліна не упустила свій шанс - вона взяла перевагу над суперницею в свої руки і тріумфально виграла турнір.

Для Еліни Світоліної перемога на турнірі в Монтереї стала першою з моменту перемоги на Підсумковому турнірі в жовтні 2018 року. У минулому році Світоліна провела тільки один фінал в Турі (на WTA Finals програла Ешлі Барті).

Еліна Світоліна (Україна) - Марі Бузкова (Чехія) - 2: 1 (7: 5, 4: 6, 6: 4)

Нагадаємо, в минулому році Еліна Світоліна посіла п'яте місце в рейтингу найбільш прибуткових тенісисток світу. Протягом року вона заробила понад 6 млн доларів США і обігнала таким чином навіть тих опоненток в списку WTA, які стоять вище.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Світоліна завоювала феєричну перемогу на престижному турнірі WTA в Монтереї. Тенісистка розгромно перемогла в півфіналі суперницю з Нідерландів Аранту Рус з рахунком 6:0, 6:1 - така розгромна перемога стала рекордною в кар'єрі Світоліної за останні 8 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?